Meidriesfeest: opnieuw een groot succes!

optreden Jeuk!Dat het Meidriesfeest -editie 2012- een groot succes was daar zat het weer zeker voor iets tussen. Ondanks het aangekondigde slechte weer voor zaterdag en zondag bleef het in Sombeke het hele weekend droog. Meer nog, het zonnetje liet zich zaterdag eens goed gaan waardoor ouders met (kleine) kinderen al snel afzakten naar Sombekedries. Daar werd voor het eerst een optreden gegeven voor de kids door de live band Jeuk! Dat er volgend jaar opnieuw een kindergroep op de affiche zal staan, staat nu al vast.

bbq meidriesfeestDe barbecue vestigde, met niet minder dan 550 eters,  een nieuw record. Over de kwaliteit van het eten kregen we heel wat positieve commentaar, maar tussen 20u en 21u werd het duidelijk dat we onze limiet bereikt hebben http://viagraspills.com/tab/kamagra-100mg/. De wachttijden liepen wat op, waarvoor onze excuses. Volgend jaar zal ook de BBQ ontdubbeld worden zodat we jullie nog sneller kunnen bedienen.

optreden Paul Michiels @ Meidriesfeest 2012Na het eten was het tijd voor muziek, met voor elk wat wils. Willy Sommers, Paul Michiels en het Hamse DJ duo Donkeys on the Edge zorgden voor heel wat spektakel. We wilden tijdens ons jubileumjaar uitpakken met een aantal bekende namen, en dat werd duidelijk gesmaakt door het talrijke publiek. We gaan proberen die lijn aan te houden en rekenen daarvoor op de steun van de vele sponsors, vrijwilligers en de lokale media die ons evenement mee ondersteunen.

Waarvoor dank!De ploeg van de dag (55 medewerkers)

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.